Vi imate robu – mi imamo prevoz

Vi imate robu – mi imamo prevoz

Vi imate robu – mi imamo prevoz. Sve je češća ptreba za angžovanjem privatnih agencija kad je u pitanju prevoz robe i stvari. Mi smo tu da vam izađemo u susret za prevoz svega, jer našim kamionima i kombi prevozom se može prenositi sve.

Zašto da angažujete agenciju za prevoz robe?

Mi prvenstveno imamo veliko iskustvo iza sebe. Na prvom mestu smo agencija za selidbe. Radili smo na domaćem terenu, kao i u inostranstvu. To znači da naše bogato iskustvo govori samo za sebe. Specijalizovani smo za specijalne terete, teške terete, lomljive stari. Sve što vam može pasti na pamet – prenosili smo!

Prilikom angažovanja profesionalaca ne morate da gledate na sat!

Radimo profesionalno, tačno i po dogovoru. Mi smo siguran način da vaša roba stigne sa jedne na drugu destinaciju na vreme, neoštećeno, sigurno i baš onako kako smo dogovorili.

Imamo svoja vozila!

Pored jako uigranog tima na raspolaganju su vam i naša vozila. Naša vozila se redovno servisiraju a naš tim radi brzo i organzovano. To znači da imamo sopstvene alate ukoliko je potrebno obaviti demontažu i montažu određenih komada koji se prenose.

Vaša roba je zaštićena fizički i garancijom

Profesionalne agencije za seldbe i prenos stvari i robe imaju sopstvene kutije, alate i materijale za zaštitu stvari. Raspolažemo velikim izborom i količinom folija, kutija i zaštitnih materijala. Uz svu fizičku zašitu, prčaćemo i o garanciji robe.

Mi čak i skladištimo!

Da li ste znali da imamo jedinice za skladištenje stvari? Naše jedinice su suve, pristupačne, povoljne. Ono što je najbitnije, možete u dogovoru sa nama da ih iznajmite na dan, mesec ili duže. Sve je stvar dogovora a mi svim našim klijentima izlazimo u susret, na obostrano zadovoljstvo!

Ukoliko se odlučite za prenos robe vikendom imate i popust! A garancija na robu vam je obezbeđena!

Za sve informacije nas možete kontaktirati na naše brojeve telefona. Tim za selidbe Beograd vam stoji na raspolaganju čak i za besplatne procene transporta vaših stvari.

Povezane strane:

Selidba i transport stvari za fizčka i pravna lica

Selidba za starije ne mora biti teško

Selidbe Beograd-Beč

SD selidbe – O nama

Brine vas selidba, evo lepih strana

Write a Comment