selidbe teških stvari

Veliki komadi nameštaja nisu bauk sa agencijom za selidbe

Veliki komadi nameštaja nisu bauk sa agencijom za selidbe

Veliki komadi nameštaja nisu bauk sa agencijom za selidbe. Ukoliko selite sve vaše stvari, šanse su velike da posedujete velike komade nameštaja. Bilo da govorimo o regalima, francuskim ležajevima, kuhinjskim elementima ili pak specijalizovanim mašinama za rad, samostalno ih je teško preseliti. Upravo iz tih razlga profesionalne agencije za selidbu vrše uslugu demontaže i montaže nameštaja i sličnih uređaja.

Ukoliko se selite sami, verovatno ste razmišljali da prenosite velike komade nameštaja upravo u trenutnom stanju – u komadu. To samo znači da ćete se namučiti mnogo više nego što je neophodno. U tom slučaju vam je potrebno i veće vozilo nego što ste planirali, mnogo više ruku za pomoć, a i šansa da se nešto od vašeg tereta ošteti u prevozu je znatno viša.

Nemojte zaboraviti da i sve što prenosite u komadu morate isto tako da uneste u novi prostor kad stignete na odredište. To dodatno otežava situaciju jer u miks problema ulaze prilaz objektu, širina vrata, hodnika, lifta i slično.

Najpametnije je iskoristiti uslugu demontaže i monataže nameštaja i uređaja

Prilikom angažovanja agencije za selidbu svaka nedoumica se otklanja jer se plan transporta i samog pakovanja pravi odmah. Imate priliku da se konsultujete sa profesionalcima i savete dobijete iz prve ruke. U ovom slučaju mi koristimo specijalizovane alate za demontažu i montažu pa se tako vaš nameštaj ili mašine prenose u najsitnijim delovima. Uz to će biti adekvatno zaštićeni. Opremljeni smo odgovarajućim kartonom i folijama pa se tako svaki deo posebno zaštiti i bez obzira da li je vaša selidba lokalna ili čak međunarodna, vaše stvari bezbedno stižu na odredište.

Vaš zadatak je da prilikom kontaktiranja agencije za selidbe znate šta se sve prenosi, tako sve postaje lakše, postaje stvar dogovora i naša procena selidbe je preciznija.

Demontaža i montaža nameštaja se uglavnom odnosi na:

  • regale, ormare, kauče, francuske ležajeve,
  • kuhinjske elemente,
  • trpezarijske stolove, police, komode,
  • električnei elektronske aparate koji nemaju mogućnost isključivanja.

Pozovite nas i olakšajte sebi selibdbu, a vaše stvari su naš briga.

(+381) 064 430 27 13

(+381) 064 532 12 14

Selidbe Beograd

Selidbe Mirijevo

Demontaža i montaža nameštaja

Prednosti preseljenja u proleće

Selite se ove zime? Evo kako da se pripremite za selidbu tokom

Selidbe poslovnog prostora Beograd

Krećete na studije? Selidba studenata je i naša briga

Selidbe Beograd

Write a Comment