Usluga odvoženja starih stvari

Usluga odvoženja starih stvari

Usluga odvoženja starih stvari. Neretko se dešava da klijenti koji renoviraju stan imaju previše starih stvari u svom prostoru. Pored ovog slučaja, dešava se da nasledite stan ili kuću prepunu starog nameštaja, tehnike i slično. Usluga odvoženja starih stvari je sve popularnija među klijentelom jer je za ovaj poduhvat potrebno dovoljno veliko vozilo. Kad tu dodate tim koji sve uradi umesto vas, već ste na dobitku.

Koji su to slučaji kad se gomilaju stare stvari?

· Nasleđena nekretnina koju spremate za renoviranje ili prodaju;

· Vaš stambeni prostor koji ste rešili da osvežite novim komadima nameštaja;

· Deca su prerasla svoje male krevete i nabavljate nove;

· Garaže, podrumi i tavani prepuni stvarima koje vam već godinama nisu u upotrebi;

· Klavir koji već dugo niko ne koristi;

· Kreveti koji vać godinama nisu udobni za spavanje…

Kako vam agencija za selidbe može pomoći kod odvoženja starih stvari?

Mi imamo sopstveni vozni park i sopstveni tim ljudi koji su uigrani baš za ono što je vama potrebno. Pružamo uslugu odvoženja starih stvari i to jako povoljno. Kombi prevoz za odvoženje starih stvari je idealno rešenje. Vaše je samo da nas pozovete i da ugovorite datum kako biste se oslobodili kompletnog viška nameštaja.

Najčešće klijenti gomilaju staru tehniku. Nije nam strana informacija da se ranije sve proizvodilo znatno višeg kvaliteta, pa je u mentalitetu našeg naroda da pojedine komade čuvaju iz straha da će ponovo biti u upotrebi. To se često odnosi na tehniku koja je i dalje funkcionalna ali se ne koristi. Npr. veliki sandučar ili mali frižider. Pored njih su tu stari televizori, monitori, propali kreveti i slično.

Olakšavajuća okolnost kod angažovanja profesionalne agencije za selidbe je to upravo to što vi ne morate da uradite ništa. U skladu sa dogovorom, naš tim sam nosi sve komade, tovari i odvozi. Ovo je pogotovo primamljva opcija samcima i samicama kojima bi ovakav zadatak bio prava noćna mora.

Ukoliko niste spremni da se zauvek odvojite od starih stvari…

Imate veliki višak stvari koje vam u prostoru trenutno nisu od koristi, a niste spremi da se od njih rastanete, na raspolaganju su vam i skladišta. Baš tako, imamo veliki bro skladišta koje možete iznajmiti na dan, mesec ili duže. Skladišta su suva, pod nadzorom i obezbeđena, tako da nemate razloga za brigu. Sve vaše stvari su na sigurnom!

Pozovite nas kako bismo ugovorili idealan momenat da iz vašeg prostora iznesemo sav višak stvar. Ovaj potez vas ostavlja sa velikim prostorom koji možete da iskoristite, novom vizijom, osećajem novog početka.

 

[wpseo_map max_number=“undefined“ width=“400″ height=“300″ zoom=“-1″ map_style=“roadmap“ scrollable=“1″ draggable=“1″ show_route=“0″ show_state=“0″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″]

[wpseo_address show_state=“1″ show_country=“1″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″ show_email=“1″ show_logo=“0″]

[wpseo_opening_hours show_days=“sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday“]

Write a Comment