selidbe Beograd

Selite se iz grada u grad – krenite ovde!

Selite se iz grada u grad – krenite ovde!

Selite se iz grada u grad – krenite ovde! Selidba iz grada u grad predstavlja veliki poduhvat, pogotovo jer su ovo uglavnom velike selidbe koje podrazumevaju izmeštanje cele jedinice, bilo da govorimo o stanu, kući ili kancelariji. Kako vam se približava dan za selidbu, sasvim je razumljivo da vam raste nivo stresa i zabrinutosti.

Šta sve može biti problem?

U razgovoru sa klijentima smo uvideli da se glavni problemi uvek ponavljaju.

  1. Uglavnom postoji briga da se nešto ne zaboravi. U moru jako bitnih stvari koje transportujete, često se zaboravi neka sitnica koju na kraju morate finansijski nadomestiti.
  2. Sledeća briga je da li će vaše stvari neoštećene stići sa lokacije A na lokaciju B. Način na koji pakujete sve uveliko utiče na to.
  3. Sledeća stavka je to šta je sve neophodno za pakovanje. Često nemate uvid u to koliko stvari zapravo posedujete dok sve ne izvučete iz ormana i polica i počnete da pakujte. Tek tad uvidite da vam je potrebo znatno više kutija, korpi, folijja, selotejpa i slično.
  4. Nakon samog pakovanja utovar stvari nije lak posao, fizička snaga je samo deo planiranja, dok način transporta nije zanemarljiva briga.
  5. Na kraju, sve što ste spakovali je potrebno istovriti imajući u vidu sve prilaze, spratnost, liftove, uglove i slično.
  6. Znajte da i u celom ovom procesu, jako je bitno da pakujete PAMETNO. To znači da vodite računa o tome u kom momentu ste šta spakovali, kako bi OZNAČENE kutije bile dobro raspoređene. Sigurno da nije pametno da kutija sa neophodnom dokumentacijom ili sredstvima za čišćenje koje tražite već prvog dana, uđe prva u kombi ili kamion.

Kako sebi da olakšate međugradsku selidbu?

Savetujemo vas da na vreme mislite i angažujete profesionalnu agenciju za selidbe. Glavna prednost je nivo uvežbanosti koji podrazumeva uigranu logistiku. Mi smo radili veliki broj selidbi iz grada u grad, a naše usluge podrazumevaju tim obučenih ljudi koji će lako vaše stvari upakovati, utovariti, transportovati i istovariti na određenoj lokaciji.

Da li ste znali da pružamo uslugu besplatne procene selidbe?

Ukoliko nas kontaktirate sa što više informacija, možemo da vam kažemo cenu selidbe. Ovaj princip je osmišljen tako da se uklapa u vaš budžet i da vaša selidba protekne bez iznenadnih troškova, oštećenja stvari, gubljenja vremena i kašnjenja.

Tu smo na svakom koraku!

Write a Comment