kombi prevoz beograd

SELIDBE ZIMI

SELIDBE ZIMI

O čemu voditi računa kada se vrše zimske selidbe

Selidbe zimi – Zimske selidbe znaju da budu veliki izazov. Zimi može da napada dosta snega. Putevi i trotori se često zalede te otežavaju normalno kretanje čoveka, a kamoli selidbe. Zima, padavine i hladnoća često otežavaju saobraćaj, dodatno komplikuju prilaze stambenim i poslovnim objektima.

Ako ste pred ovakvim izazovom, donosimo vam 3 saveta uz pomoć kojih selidbe zimi mogu da budu daleko lakše i jednostavnije.

VAŠ NAJPOUZDANIJI PARTNER ZA SELIDBE

Agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD

064/ 43 02 713

  • GARANCIJA na sve stvari, robu i nameštaj

  • AKCIJA 10% na zimske selidbe

  • Dostupni smo Vam 7 dana u nedelji

SELIDBE ZIMI, ZIMSKE SELIDBE

BEOGRAD, SRBIJA, INOSTRANSTVO

1. ČIŠĆENJE PRILAZA OBJEKTA

Kao što smo gore napomenuli, zima zna da oteža sve. A posebno selidbe u toku kojih se vrši prevoz, utovar i istovar. Led, sneg, padavine uopšte znaju dodatno da otežaju. Savetujemo vam da za zimske selidbe, očistite prilaze…Objekta iz koga se selite kao i ispred objekta u koji se selite. Otiđite u novi prostor dan ranije i vidite kako stoje stvari. Očistite prilaze. Savet plus je da zagrejete novi stambeni ili poslovni prostor, kako bi vam bilo prijatnije dok stvari unosimo i dok ih raspakujete. Ovo se čini kao mala stvar ali iz prakse se pokazalo da jemnogo prijatnije i lepse kada uđete u novi zagrejan prostor.

Ako se selite na velike udaljenosti ili ne možete da stignete do novog doma pre datuma preseljenja, neka vaš agent za nekretnine ili menadžer imovine proveri ove stvari umesto vas. I na kraju, baš kao što ste to uradili u novom prebivalištu, moraćete da očistite sneg, led ili bilo šta drugo što bi moglo da predstavlja potencijalnu opasnost za bezbednost sa šetališta, prilaza i ulice u vašem trenutnom domu.

OBAVEZNO imajte rukavice, pomoći će vam oko čišćenja snega i poledice. A biće vam korisno i tokom samog utovara i istovara stvari, robe ili nameštaja.

2. ZAŠTITA PODOBA

Zaštita podova obavezna je kada radimo selidbe specijalnih tereta i selidbe teških stvari. Tako ćemo sačuvati pod od grebanja, habanja. Za selidbe zimi, odnosno za zimske selidbe to je posebno bitno pošto se dešava da su noge mokre nakon ulaska sa spočlja. Blatnjave i mokre noge mogu da unište vaše podove.

Postavite podloge i plastične cerade na sva vrata. Imajte ispred ulaznih vrata sunđer za brisanje nogu i sprečite oštećenje vašeg poda.

Tokom zimske selidbe nećete imati vremena to da radite, od stvari koje treba da upakujete, prenesete itd…Zato, savetujemo vam da zaštitite svoje podove pre same selidbe kako biste izbegli haos u prostoru i kako biste sačuvali pod.

3. OBEZBEĐIVANJE STVARI, ROBE, NAMEŠTAJA

Pod obezbeđivanjem stvari, robe i nameštaja mislimo na njihovo pakovanje. Pravilno i dobro upakovane stvari tokom zimske selidbe, sprečiće vlagu, lomljenje i habanje stvari. Pogotovo ako su u pitanju lomljive stvari, antikviteti i umetnička dela. Za pakovanje i obezbeđivanje stvari, robe i nameštaja, trebaće vam odgovarajući materijal. Neophodno je da imate puc puc foliju, plasničnu foliju, lepljive trake, sunđere ,…

IZRAČUNAJTE TAČNU CENU VAŠE ZIMSKE SELIDBE

BESPLATNA PROCENA

Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD može uraditi sve ovo za vas. Kada su u pitanju selidbe zimi, znamo kako i na koji način to da izvršimo. Posedujemo sav potreban materijal za pakovanje stvari, robe i nameštaja. Vršimo uslugu demontaže i montaže nameštaja. Uslugu prevoza – kombi selidbe, kombi prevoz robe i nameštaja kao i kamionski prevoz. Nudimo skladištenje robe i nameštaja. Naš magacinski prostor, skladište nalazi se u Beogradu. Održavan je , suv i pod konstantnim video nadzorom te u našem skladištu – vaše stvari su sigurne. Svaku od usluga vršimo zasebmno. A naša najtraženija usluga KOMPLETNE SELIDBE obuhvataju sve, po principu „KLJUČ U RUKE“

ISTRAŽITE NAŠ SAJT I PRONAĐITE ONO ŠTO VAM TREBA

ISTRAŽI…

Selidbe Beograd

Selite se ove zime? Evo kako da se pripremite za selidbu tokom

Šta sve treba uraditi za selidbu u velikom gradu

Selidbe Firmi

5 načina da smanjite stres prilikom selidbe

Najčešće zaboravimo ovo prilikom selidbe

Write a Comment