Selidbe iz Srbije

Selidbe iz Srbije – Saveti kako da spakujete stvari bez kutija

Selidbe iz Srbije– Selidbe i prevoz SD vam u ovom blogu daju korisne savete kako da spakujete svoje stvari bez glomaznih kutija.

Pakovanje stvari bez kutija i druge vrste ambalaža je mnogo jednostavnije, jer na taj način vaše stvari zauzimaju manje prostora tokom transporta.

Selidba stvari poput garderobe i mekših nelomljivih predmeta, je mnogo lakše upakovati u kese i tako ih transportovati do željene adrese.

Evo nekih korisnih saveta koje vam selidbe u Beogradu – SD predlažu.

Selidbe iz Srbije predlažu da koristite kofere

Koferi su odličan način da spakujete svoju odeću. Pogodni su i za transport knjiga, posebno ako pri dnu imate male točkove. U kofere još možete spakovati i manje kućne aparate, na taj način ćete ih zaštititi od lomova i oštećenja prilikom transporta.

Rančevi i putne torbe

Selidbe iz Srbije

Ukoliko su vaše selidbe u Beogradu a ne u nekom drugom gradu, rančevi i torbe su savršene za pakovanje malih vrednih stvari koje ne želite da se zagube ili oštete.

Kako bi ste zaštitili svoje vrednosti koristite papire da ih obložite. To se odnosi i na nakit, kao i lična dokumenta, koja treba da su vam uvek pri ruci. Takođe vodite računa da važna dokumenta poput ugovora, priznanica ili spiska inventara, uvek budu blizu vas.

Selidbe iz Srbije savetuju da iskoristite torbe za kupovinu

Torbe za kupovinu su napravljene od sintetičkih materijala i veoma dobro mogu zameniti standardne kartonske kutije.

Ukoliko ih imate u kući, nemojte oklevati da ih upotrebite. One su jeftine, svugde dostupne a mogu biti veoma korisne za pakovanje stvari. Pritom veoma lako se mogu spakovati u gepeku vašeg automobila ili kombija za transport.

Vodite računa da lomljive stvari pre pakovanja u kese obložite mekim papirom ili pucketavom folijom, kako ne bi došlo do njihovog oštećenja. Isto tako, ne zaboravite da svaku kesu pažljivo zatvorite i složite u vozilo.

Kese za smeće i vakum kese

Selidbe iz Srbije savetuju da za obuću, odeću, posteljinu i slične stvari pakujete u velike kese za smeće. Idealne su za brzo pakovanje vaše garderobe direktno iz ormara zajedno sa vešalicama. Imajte na umu da stvari u kesama lako mogu biti oštećene, zato nemojte pakovati u njih lomjive i vredne stvari.

Selidbe iz Srbije

Vakum kesama možete smanjiti veličinu posteljine, jastuka, jorgana, peškira, jakni i drugih predmeta koji zauzimaju dosta prostora. Lepo složene, u ovim kesama možete preneti gotovo sve kabaste stvari iz vašeh doma.

Plastične korpe idealne za selidbu stvari

Plastične korpe su idealno rešenje za pakovanje svih vrsta posuđa. Od malih električnih aparata pa sve do krhkih i lomljivih predmeta, možete preneti u ovim korpama. Firma za selidbe koju ste angažovali, uvek će vam savetvati da sve predmete pre pakovanja zaštitite folijama ili papirom.

Selidbe iz Srbije

Jednom iskorišćene korpe, možete iznova koristiti, tako da su one uvek dobra investicija.

Nadamo se da smo vam ovim malim korisnim savetima pomogli da lakše organizujete svoje preseljenje.

Selidbe i prevoz SD su tu da zaštite sve vaše pokretnosti i transportuje ih do željene destinacije brzo, lako i sigurno.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Write a Comment