SELIDBE BEOGRAD – BEČ

PROFESIONALNE MEĐUNARODNE SELIDBE

-AUSTRIJA-

064/4302713

SELIDBE BEOGRAD-BEČ

Agencija SD – Drašković

Selidbe Beograd – Beč. Ukoliko vas je život naveo tako i počeli ste da planirate selidbu iz Beograda u Beč – mi imamo nešto što će vas zanimati. Najčešći vid selidbe kada su u pitanju međunarodne selidbe i jesu one u kojima se iznajmljuje profesionalna agencija za selidbbe i prevoz za – Kompletne selidbe. Šta su KOMPLETNE SELIDBE? To su one selidbe (međunarodne selidbe) u kojima se ceo proces obavlja od početka do kraja. Po principu „Ključ u ruke“. Od planiranja selidbe, preko sortiranja stvari pa sve do raspakivanja. Selidbe u inostranstvo predstavljaju veliku promeni. Naše iskustvo u selidbama Beograd – Beč, pozitivne su ali nam svedoče o velikom koraku naših klijenata u koji smo pozvani da olakšamo situaciju. Veliki obim posla koji treba završiti…Dokumentacija, dozvole, carine…Bezbedno pakovanje, siguran transport, dobra organizacija čitave selidbe.

SELIDBE BEČ-BEOGRAD

Agencija SD – Drašković

Pored diplomatskih selidbi iz Beča u Beograd, sa kojima imamo iskustva – vršimo i privatne /komercijalne selidbe iz Beča u Beograd. Dobro snalaženje po Beču, logistika vezana za državne granice, obezbeđivanje stvari, robe ili nameštaja – ključne su za uspešnu selidbu. Savremeni vozni park za uslugu selidbe Beč – Beograd, obezbeđuju siguran prevoz. Garancija na stvari koju dajemo obezbeđuje 100% sigurnost vaših stvari, robe i nameštaja. Garancija za selidbe Beč – Beograd znači da garantujemo za sve stvari, svu robu i sav nameštaj koji se nađe u našim rukama. Držimo se ideje preseli drugog kao što bi sam sebe!

USLUGE

1. KOMPLETNE SELIDBE BEČ – BEOGRAD

Selidbe u inostranstvo i selidbe iz inostranstva su najkompleksnija stvar. Druga država, druga kultura, drugi kraj, drugi mentalitet. S druge strane, mnogo obaveza oko same međunarodne selidbe i logistike, dokumentacije kojom je propraćena. Prikupljanje dozvola, prikupljanje dokumenata, obavljanje čitave logistike za medjunarodne selidbe. Uz našu agenciju za selidbe i prevoz dobićete rešenje za sve nabrojane prepreke. U bilo koju državu da se selite, mi imamo rešenje! Kompletne selidbe, po principu „KLJUČ U RUKE“ olakšaće vam selidbu i dopustiti da uzivate u njoj. Naša agencija neguje profesionalizam kao ključnu kariku u obavljanju ovog posla. S toga, naši klijenti su naša referenca! ZAKAŽITE BESPLATNU

PROCENU SELIDBE! Kompletne selidbe inostranstvo!

2.PREVOZ – SELIDBE – BEČ BEOGRAD

Kombi prevoz je najčešći vid transpotra stvari. Robe i nameštaja kada se radi o selidbama u kategoriji selidbe Beč – Beograd.Neke selidbe smo, na zahtev klijenata a na našu preporuku, obavljali kombijem iz dva puta, umesto kamionom. Prosto je, kombi prevoz selidbe su praktičnije i jednostavnije. Koncept saobraćaja u Beču zna da bude komplikovan i zato je najbolje imati nekog kome ćete te odgovornosti prepustiti. Vaš cilj da bude usklađivanje sa promenom koja vas čeka selidbom. Bilo da su u pitanju uske ulice, gužva ili nedostatak parking mesta koje je pogodan za naprimer kamion. Bilo da je u pitanju veći kamion ili manji kamion. Kombi je tu savršeno rešenje. Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković, u sklopu svog voznog parka poseduje dva tipa kombija. Veći i manji kombi prevoz selidbe.

Kamionski prevoz odlican je izbor za srednju ili vecu kolicinu stvari od 3t do 5t, kao I od 5t do 7t nosivosti. Kamionski prevoz kao uslugu, najcesce smo vrsili kada su u pitanju: selidbe poslovnog prostora, selidbe IT fime, selidbe lokala, selidbe ordinacija,…Takodje, kamioski prevoz koristili smo najcesce kada su u pitanju selidbe kuca. Kamionski prevoz najredje smo obavljali za selidbe Beograd a najčešće kada su u pitanju međunarodne selidbe odnosno selidbe Beč – Beograd.

3. PREVOZ ROBE BEOGRAD BEČ

Jedna od usluga koje obavljamo i jeste prevoz Beograd – Beč i prevoz robe Bograd-Beč (Beč-Beograd). Naša prevozna sredstva su vam na raspolaganju. Dve vrste kombija i dve vrste kamiona koji pokrivaju sve zahteve naših klijenata. Ukoliko vam je potreban prevoz robe u Beč ili iz Beča, na pravom ste mestu. POZOVITE ! Na raspolaganju vam stojimo za vaša pitanja i nedoumice. Zakažite besplatnu procenu.

Naši klijenti su naše reference. Zavirite u našu galeriju i pogledajte proces selidbe Beograd – Beč, u samom procesu

SAZNAJ VIŠE…

BLOG

Na našem blogu možete pronaći zanimljive stvari i korisne savete u vezi selidbe i prevoza. Saznajte kako i za koju profesionalnu agenciju za seidbe i prevoz da se odlučite…

SAZNAJ VIŠE…

BESPLATNA PROCENA SELIDBE

SAZNAJ CENU…

 

Zanimljivosti:

Selidbe Banovo brdo

Selidbe Crna Gora

Selidbe klavira Beograd

Međunarodne selidbe

Selidbe Beograd