Selidba sa kućnim ljubimcima uz profesionalnu pomoć

Selidba sa kućnim ljubimcima uz profesionalnu pomoć

 

Selidba sa kućnim ljubimcima uz profesionalnu pomoć, ukoliko se selite sa vašim krznenim prijateljima sigurno vas već brine kako će se oni snaći u novom prostoru, kako će prevaliti put, ko će o njima brinuti dok vi dane i dane trošite na proces selidbe. Selidba sa kućnim ljubimcem ne mora biti teška ukoliko angažujete profesionalce koji pakuju, nose i trnsportuju sve vaše stvari od trenutne lokacije do odredišta, a vi punu pažnju posvetite ljubmcima kako biste im olakšali promenu.

Koraci pri selidbi sa kućnim ljubimcima

 

  1. Prvi korak je svakako odabir prave i renomirane agencije za selidbe. Ova odluka nije laka jer birate ljude koji će transportovati sve vaše lične stvari, stvari od vrednosti na novu lokaciju. Usled toga je ovo i najvažnija odluka koju donosite. Pravite je nakon što ste se dovoljno informisali šta su vam opcije kao i koje su prednosti angažovanja profesionalaca.
  2. Obezbedite sebi besplatnu procenu selidbe. Ovo će vam pomoći u plairanju budžeta, sprečiti skrivene troškove i eventualna oštećenja imovine.
  3. Pripremite vašeg ljubimca kako biste izbegli stres, osnovni saveti u ovom procesu su takvi da vaš ljubimac ne gleda proces pakovanja. Upravo je to razlog da angažujete prfesionalce kako ne biste izgubili mnogo vremena. Sa nama se selidba obavlja brzo, tačno, efikasno i sigurno.
  4. Obezbedite svom ljubimcu čip. Ovo će vam olakšati proces ukoliko bilo šta pođe po zlu. On je dokaz vlasništva i najlakši način da vaš ljubimac ponovo dođe do vas ukoliko vam izađe iz vida.
  5. Imajte rutinu koju ste sprovodili i do sad. Vaš ljubimac je sigurno navikao na sve radnje u toku dana, pa se potrudite da ih ispoštujete i tokom selidbe. Tu smo mi da veliki deo obaveza planiranja i pakovanja preuzmemo.
  6. Već smo vas savetovali šta je potrebno da imate uz sebe dok su vam stvari u transportu. Ukoliko imate ljubimca tu bi trebalo da zadržite i igračke, vodu i hranu.
  7. Stvari koje pripadaju vašem ljubimcu se pakuju poslednje jer siurnost koju osećaju je potrebno zadržati najduže moguće. Ovde su jako korisne naše kutije za pakovanje jer omogućavauju da označite one koje sadrže igračke ljubimaca, posude i prostor za spavanje kako bi ih lakše našli. Kada dođete u novi prostor, prvo raspakujte te stvari kako bi oni imali ideju da je to novi dom i šta u njima pripada.

medjunarodne selidbe

Ukoliko angžujete profesionalce za selidbu. Imajte u vidu da su vaše stvari sigurne a proces selidbe traje kraće i sve može biti gotovo u danu. Tako će selidba sa kućnim ljubimcem biti lakša, brža i sa mnogo manje stresa! Pozovite nas (+381) 064 430 27 13

1 Comment

Write a Comment