Selidba nije idealan proces

Selidba nije idealan proces

Selidba nije idealan proces. Podelićemo sa vama jednu skorašnju situaciju koja nas je naterala da istaknemo potrebu za fleksibilnošću u selidbi. Selidba nije idealan proces pa je pametno da na vašoj strani uvek bude dobra agencija za selidbe.

Tu smo da priskočimo u pomoć!

Pre par meseci nam se je za proces selidbe javio mladi bračni par koji po prvi put kupuje nekretninu. Kako to obično biva, našli su se u vremenskom procepu odobrenja kredita. tako da su morali da izađu iz svog stana koji su prodali, pre nego da dođu do datuma useljenja u nov stan.

Ovo nije ni najmanje lagan proces jer pored stresa svakodnevnog života i svega što morate od obaveza da završite, sigurno je teško uklopiti novonastalu situaciju.

Rado smo prihvatili da im pomognemo jer razumemo koliko bi bilo teško bez profesionalne pomoći. Naš predlog se sastojao iz upotrebe skladišta.

Šta pruža skladište?

U periodu čekanja na odobrenje kredita, par je svoj kompletan nameštaj držao u našim skladištima, što im je pružilo osećaj komfora. Njihove stvari su sve vreme bile na suvom, pod ključem i nadzorom, a oni nisu imali teret privrednog smeštaja sa svim tim stvarima.

Dodatan benefit rada sa profesionalnom agencijom za selidbe je i fleksibilnost u plaćanju i uslugama. Kako ovaj par nije mogao da zna tačan datum useljenja u nov stan, skladište im je bilo na raspolaganju dok god se to nije desilo a plaćanje se obavljalo po danu. Kako je bio u pitanju period duži od mesec dana, odobrili smo im i popust. Naravno, sve stvari iz starog stana do skladišta i od skladišta do novog stana prenosili smo baš mi.

Za sve one koji koriste benefit skladišta važi da se mogu slobodno snaći za bilo kakav privremeni smeštaj uz par torbi uz sebe dok su sve stvari na sigurnom.

Fleksibilan datum selidbe

Datum useljenja u nov prostor je takođe bio nejasan tako da je naša agencija za ove mlade ljude bila na raspolaganju i u iščekivanju. Ovo je velika predost rada sa većom firmom jer posedovanje više timova za prenos stvari kao i više vozila znači da se vaša selidba neće odlagati. Mi imamo više kamiona i kombi vozila i možemo izaći u susret za sve vaše nesigurnosti bilo da su selidbe Beograd, Kragijeva, Niš ili neki drugi grad..

 

Sa zadovoljstvom smo uselili klijente u nov prostor. i bili zahvalni što su odabrali baš nas za početak svog novog života.

Razlog zašto smo sve ovo podelili sa vama jeste da vam ukažemo na to da selidba nije idealan proces. Nekad vam je potreban taj mali korak i mala pomoć kako bi sve prošlo u najboljem redu. Na vama je samo da se javite, a mi ćemo uraditi ostalo.

Write a Comment