Selidbe iz Srbije

Prva porodičina selidba

Prva porodičina selidba

Prva porodičina selidba. Svaki novi početak je težak i istovremeno uzbudljiv. Nešto je magično u prvim koracima koje preduzimamo kad počinjemo novi život, na novoj lokaciji. Prva porodična selidba je veliki poduhvat, pogotovo ukoliko govorimo o mladim bračnim parovima koje „ludi kamen“ baca u nove avanture!

Zašto da sa svojim bračnim partnerom uplanirate selidbu?

· Mir i privatnost nisu precenjeni. Za sve koji žive u zajednicama je to savršeno jasno. Jaz među generacijama zna u velikoj meri da poljulja porodične i partnerske odnose, te je odvajanje od roditelja prvi korak kako biste osigurali mir i privatnost.

· Novi početak je obično i finansijski težak. Nova lokacia pruža nove mogućnosti za zaposlenje, pokretanje sopstvenog biznisa i slično. Bilo da se selite u drugi grad ili naselje, blizina porodice uz samostalnost mladog bračnog para je dobitna kombinacija.

· Novi početak je i nova perspektiva. Prilika da budete u situaciji da upoznajete nove ljude i nova mesta daje pregršt ideja da poboljašate sopstveni život.

Prvi koraci prve selidbe

Uvek je lakše uz pomoć! Mladim parovima uvek preporučujemo angažovanje profesionalnog tima i agencije za selidbe kako bi ovaj proces protekao što jednostavnije i bez stresa. Mi jako dobro znamo koliko novina odluka za selidbu donosi u vaš život, te vam je pomoć neophodna. Naš zadatak je da imamo logistiku u malom prstu!

Mi znamo na šta je potrebno da obratite pažnju:

1. Kako se pakuju delikatne stvari poput lomljivih elemenata, biljaka, antikviteta, umetničkih komada.

2. Čime se oblaže nameštaj i čime se oblaže tehnika koja se prenosi.

3. Kakav prevoz je potreban za određenu lokaciju i količinu nameštaja koji se prenosi.

4. Kako da zaštite vaše stvari u transportu ukoliko vas zatekne loše vreme.

5. Kako se izboriti sa uskim prolazima, prilazima, liftovima, stepeništem.

Ukoliko vam sve ovo što smo naveli stvara strah ili nelagodu, nemote dozvoliti da vas taj osećaj nadjača ili poljulja. Setite se zbog čega ste na prvom mestu odabrali selidbu. Kontaktirajte našu agenciju za selidbe i mi ćemo jako brzo izložiti ceo plan.

Nudimo vam uslugu besplatne procene selidbe, kako biste isplanirali budžet na vreme. Možemo i pakovati vaše stvari, a možemo ih samo transportovati. Poznajemo teren, imamo sopstveni tim koji je obučen i sopstveni vozni park koji se redovno servisira. Vaše je samo da nas pozovete, a sve je stvar dogovora. Možete nas kontaktirati telefonom ili mejlom i zakazati vašu besplatnu procenu selidbe. Stojimo vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Radimo i vikendom i praznicima!

Počnite novo poglavlje uz prave prijatelje, na lakši način!

[wpseo_map max_number=“undefined“ width=“400″ height=“300″ zoom=“-1″ map_style=“roadmap“ scrollable=“1″ draggable=“1″ show_route=“0″ show_state=“0″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″]

[wpseo_address show_state=“1″ show_country=“1″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″ show_email=“1″ show_logo=“0″]

[wpseo_opening_hours show_days=“sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday“]

Write a Comment