Internacionalne selidbe

Pristupačne selidbe u Srbiji i inostranstvu

Pristupačne selidbe u Srbiji i inostranstvu

Pristupačne selidbe u Srbiji i inostranstvu. Selidba nije jeftin poduhvat čak iako je obavljate sami. Ali često velike zadatke obavljate gubeći dosta vremena. Kamionski ili kombi prevoz su neophodni za velike komade nameštaja, dok vam je i logistička i fizička pomoć od presudnog značaja. Imamo dobre vesti, selidbe mogu biti pristupačne i uz agenciju za selidbe.

Prvi korak u angažovanju agencije za selidbe

Moramo naglasiti da je prvi korak presudan. Konktaktirajte nas. Naše cene se lako usklađuju sa vašim budžetom, tako da sigurno možemo postići dogovor koji odgovara i vama i nama. Prvi konktakt vam omogućava da dogovorimo sve detalje koji mogu biti presudni za vašu selidbu. Omogućava da obezbedite sebi baš datum koji vam odgovara, kao i da ugovorite sve detalje.

Šta bi trebalo da znate pre prvog konktakta

Jednostavno je zaista, što više informacija imate, to će dogovor biti precizniji. Na sve detalje utiče to da li selite prostore na visokim spratovima, da li postoji lift, kakav je prilaz, stepenište i slično. I naravno da na sve utiče i kilometraža. Iskoristite opciju besplatne procene selidbe.

Kako se formira cena selidbe

U samom Beogradu cena selidbe kombi vozilom je 1500-2000 dinara. Ukoliko je za vašu selidbu van Beograda potrebno kombi vozilo, ovaj prevoz je 20-30 dinara po pređenom kilometru. Prednost angažovanja profesionalne agencije za selidbe su održavana vozila i profesionalni vozači. Uz to postoji i garancija da će roba stići na odredište u dogovoreno vreme.

Često kombi ne ispunjava sve uslove. Ukoliko vam je neophodan kamion, i ovo je moguće obezbediti. Cena u Beogradu je 2500-4500 dinara. Za mesta van Beograda kamion je 35-70 dinara po pređenom kilometru.

Dogovor kuću gradi

U svakoj selidbi postoji mnoštvo detalja, ali je svima jasno da budžet klijentima diktira svaki potez. Kako bi se izbegla neizvesnost, najpametnije je ugovoriti sve detalje. Kad nas konktaktirate, mi znamo koje informacije su nam neophodne. Uzimaju se u obzir svi faktori koji mogu uticati, kako otežavajući, tako i olakšavajući. Najjednostavniji način da selidbu obavite na vreme, uz sve vremenske uslove ili poteškoće je da angažujete profesionalce.

Da biste izbegli skrivene troškove i znali precizno detalje. odlazak na samu lokaciju je pametan izbor. Na licu mesta se vrši procena svih troškova jer je svaka selidba „priča za sebe“. Nemojte vagati da li je agencija za selidbe pravi izbor za vaše potrebe. Mi imamo sve informacije a vama pomoć bude dobrodošla.

Mi ovo možemo učiniti za vas:

· Izlazak na teren i beplatna procena selidbe

· Odgovaramo na specifične zahteve

· Imamo sopstvena kombi i kamionska vozila

· Imamo profesionalni tim i mnogo iskustva

· Na raspolaganju su skladišta za svaki višak stvari

· Radimo 24/7!

[wpseo_map max_number=“undefined“ width=“400″ height=“300″ zoom=“-1″ map_style=“roadmap“ scrollable=“1″ draggable=“1″ show_route=“0″ show_state=“0″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″]

[wpseo_address show_state=“1″ show_country=“1″ show_phone=“1″ show_phone_2=“1″ show_fax=“1″ show_email=“1″ show_logo=“0″]

[wpseo_opening_hours show_days=“sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday“]

 

Write a Comment