Saveti za pripremu selidbe bez stresa + (10 trikova)

Pripremanje selidbe može da zada pravu glavobolju ako se ne uradi kako treba. Stvari se izgube, nameštaj ošteti, staklarija polomi, selidba se oduži na nekoliko dana i cela stvar dojadi i ljudima koji se sele i firmi, i komšijama.

Zato je jako bitno da se selidba odradi kako treba po prvi put. Tri puta meri jednom seci je narodna mudrost kako za život tako i u ovom slučaju. Dobra priprema na vreme će vas poštedeti mnogo muka kasnije, a ovo su neke stvari na koje posebno treba obratiti pažnju kada je selidba u pitanju.

Pogledajte 10 tip-ova i trikova za lakše pakovanje Ovde

  • Kutije

Možda kutije nisu prva stvar  koja vam padne na pamet kada pomislite na selidbu ali su sigurno jedna od najbitnijih. Imati dosta kutija za sve sitne stvari koje treba da prenesete sprečiće da se one izgube i oštete. Kutije je lako obeležiti, dovoljan je samo jedan marker i to je to, tačno će te znati tačno šta je u njima. Naravno najbolja stvar u vezi kutija je njihov oblik, koji ih čini savršenim za pakovanje i skladištenje. Samo obratite pažnju na čvrstinu kutija, uverite se da je karton dovoljno čvrst da zaštiti ono što je u njemu.

  • Organizacija

Jako je bitno da sve bude spremno za selidbu kada se firma pojavi pred vratima, u suprotnom cela selidba će biti haos i trajaće mnogo duže nego što bi trebalo. Da bi se to izbeglo organizacija i priprema su jako bitne stavke. Dan pre selidbe bi većina stvari trebalo da budu spremne. Proverite da je sve spakovano i obeleženo tako da tačno znate gde vam je šta. To će pomoći da se stvari ne zagube ili oštete tokom selidbe.

  • Izbor prave kompanije

Sva priprema i organizacija će biti uzalud ako izaberete lošu kompaniju za selidbe, koja neće obaviti svoj posao dobro. Kada birate kompaniju za selidbe, važno je dobro je istražiti. Pogledajte na internetu šta možete saznati o kompaniji, pogledajte da li ima iskustva drugih ljudi koji su koristili tu kompaniju. Raspitajte se o njima, pitajte prijatelje možda oni, ili neko koga oni poznaju ima iskustva sa tom kompanijom. Budite temeljni jer  vam to može pomoći da izbegnete probleme u budućnosti.

Kompanija Selidbe SD ima dugogodišnje iskustvo u pakovanju i transportu stvari te će vašu selidbu učiniti lakšom.

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *