selidbe Beograd

Priprema za selidbu Beograd

Priprema za selidbu Beograd

Priprema za selidbu – Selidba je proces koji dugo traje, to znači da počinje planiranjem, znatno pre samog momenta prenošenja stvari. Angažovanjem profesionalaca tj. agencije za selidbu, proces biva daleko brži i lakši. Posao se deli, zadaci delegiraju, logistika je usavršena. Šta je sve priprema za selidbu?

Priprema za selidbu Beograd – Bela tehnika

  • Pre preseljenja, proverite da li su svi uređaji isključeni iz struje i ohlađeni. Ne želite da se nađete u situaciji da vam iz zamrzivača ili frižidera curi voda dok se uređaj prenosi.
  • Preporuka je da sve aparate proverite pre selidbe. Da li su ispravni, u funkciji, da li je potrebno neki servisirati. Ukoliko primetite problem koji ne planirate da rešavate, svakako ćete samo imati aparat manje za transport.

Ukoliko pakujete sami

  • Ukoliko ste rešili da pak ne anagažujete agenciju za selidbe u procesu pakovanja, već samo za transport, proverite da li imate sve što vam je neophodno. Odgovarajuće kutije kao i dovoljan broj kutija. Folije, trake, markere.
  • Imajte kutiju koja se poslednja ubacuje u vozilo i prva stiže na destinaciju. Ova kutija sadrži sve što vam može zatrebati već prvog dana. Ubrusi, sapun, prva pomoć, nešto hrane i slično.

Mislite na vreme o ljubimcima i deci

Ukoliko se selite sa decom ili sa kućnim ljubimcima, znajte da je selidba njima veoma stesna. Oni ne razumeju šta se desava i kuda se sve njihove stvari izmeštaju. Najpametnije bi bilo da i decu i ljubimce na sam dan selidbe ostavite na čuvanje nekome ko im je blizak. Na taj način vi u selidbi imate totalnu pažnju, vaša deca i ljubimci su zbrinuti i ne dotiče ih proces selidbe.

Priprema za selidbu Beograd- Pre polaska

  • Pre nego da krenete na put, proverite još jednom da li ste spakovali sve. Obavezno otvorite sve fioke, podrume, šupe, ostave. Proverite sva skrivena mesta za odlaganje stvari poput prostora u krevetu, visoke delove regala, starih kutija koje možda ne nosite sa sobom.
  • Na samom izlazu iz vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora proverite da li je sve isključeno iz struje. Klima uređaj, sva grejna tela. Proverite da li su svi prozori dobro zatvoreni.

Želimo vam srećnu selidbu!

 

Povezane stranice:

Selidba sa kućnim ljubimcima uz profesionalnu pomoć

Nemate vreme za pakovanje

Saveti za pripremu selidbe bez stresa + (10 trikova)

Selidbe iz Srbije – Saveti kako da spakujete stvari bez kutija

Kako pravilno pripremiti stvari za selidbu

Selidba stvari

Međunarodne Selidbe

 

5/5 (1 Review)
5/5 (1 Review)

Write a Comment