Prednosti selidbe kombijem

Prednosti selidbe kombijem

 

Prednosti selidbe kombijem. Već ste videli na našem sajtu da nudimo selidbu kobijem kao i selidbu kamionom. Pitate se koja je opcija baš za vaše potrebe? Prenosimo vam prednosti selidbe kombijem kako biste imali sve informacije.

Prenos vaših stvari je kombijem svakako finansijski isplativija varijanta. Hajde da uporedimo:

KOMBI PREVOZ – Selidbe u Beogradu – cena od 1550 RSD do 2750RSD. Van Beograda 27-33RSD po pređenom kilometru.

KAMIONSKI PREVOZ –Selidbe u Beogradu od 2350RSD do 4550RSD. Selidbe van Beograda 35-75RSD po pređenom kilometru.

U cenu je uračunat popust za obe varijante.

Na osnovu ovog poređenja, naš predlog je da možete znanto uštedeti kombijskom selidbom ukoliko imate manje stvari u količini ili ukoliko su vaše stvari manjih dimenzija. Pred ove velike prednosti, kombi je svakako brža varijanta kad je u pitanju kretanje kroz grad, sigurno ćete brže stići na odredište i završiti selidbu ukoliko kroz gradsku gužvu ne prolazite kamionom. Ova ista prednost se prepoznaje priikom parkiranja, kao i prilascima.

Pojedini objekti imaju komplikovanije ulaze i prilaze, pa je kombi lakša opcija. Kombi najčešće dolazi do samog ulaza u objekat. Ovo spada u najveće prednosti selidbe kombijem.

Nemojte ni zaboraviti da kaminoni na određenim lokacijama imaju zabranu kretanja, tako da smo mi tu kako biste to proverili i informisali se na vreme.

Još jedna bitna informacija je to da bez obzira koju uslugu odaberete, vaše stvari će biti maksimalno zaštićene. I kombi i kamion pružaju isti nivo bezbednosti vaših stvari jer se one pakuju na adekvatan način spram okolnosti, konkretnog komada nameštaja, lokacije, daljine vaše lokacije itd.

Ukoliko smatrate da je selidba i sam njen proces veliki zalogaj za vas, ukoliko vam pomisao na selidbu i prenošenje svega što psoedujete izaziva stres – vreme je da nas kontaktirate. Naš tim sa mnogo iskustva će učiniti da vaša selidba bude efikasna, finansijski prihvatljiva i da vas zaštiti od stresa. Zakažite vašu selidbu već danas!

*Kao dodatnu uslugu u okviru prevoza za selidbe, agencija SD nudi i prevoz otpada nastalog nakon selidbe ili renovacije stambenog ili poslovnog prostora.