Pomoć naših radnika za sve vaše selidbe

Pomoć naših radnika za sve vaše selidbe

Pomoć naših radnika za sve vaše selidbe. Prilikom selidbe se zasigurno suočavate sa fizički zahtevnim zadatkom. Pomoć radnika pri selidbi može mnogo značiti ali je teško odabrati prave ljude. Kvalitet odrađenog posla, blagovremeno reagovanje, logistika kao i poštovanje prema vašim stvarima se mora uklopiti i u vaš planirani budžet i u vreme koje ste planirali za selidbu. Kako onda da najbolje odaberete ljude za pomoć pri selidbi?

Preporuke

Pametan korak da budete sigurni da zapošljavate pravu kompaniju ili da angažujete radnike iz odgovarajuće agencije je da pregledate preporuke. Pitajte bivše klijente da li su zadovoljni svojim selidbama i da li bi ponovo angažovali istu agenciju u budućnosti. Ako kompanija za selidbe ne želi da daje nikakve reference ili ih nema, to bi moglo da vas realno zabrine. Reference o poslovanju najlakše nalazite na guglu kao i na samom sajtu.

Iskustvo nam je pokazalo da su vam radnici često neophodni:

1. Da rasporedite nameštaj i stvari u stanu, kući ili poslovnom prostoru;

2. Kao pomoć za utovar i istovar u i iz vozila, bio to kamion ili kombi;

3. Ukoliko se selite u novi prostor koji se nalazi u neposrednoj blizini te nećete koristiti transportno vozilo.

Kad birate ljude koji će vam pomoći pri selidbi, znajte da je visokokvalifikovani radnik kao i motivisani radnik od vitalnog značaja. Mi razumemo koliko vam je bitno da se stvari prenesu bez oštećenja i u očekivano vreme, te mi sami pronalazimo načine na koje bismo stimulisali i motivisali radnike da rade uz bonuse i plaćen prekovremeni rad. Ovo stvara radnu atmosferu u kojoj radnici se ophode prema vašoj selidbi kao prema svojoj.

Kod nas imate garanciju

Naša agencija vam daje garanciju da ništa neće biti polomljeno ili na bilo koji drugi način oštećeno. U suprotnom zakonski snosimo novčanu odgovornost za to. Većina agencija za selidbe na našim prostorima nema osiguranje za pokrivanje štete ili gubitak vaših stvari, ali važno je da znate da mi imamo potpuno poverenje u naše ljude i alate, te vam nudimo garanciju.

Dodatni troškovi

Obavezno pitajte agenciju za selidbe da bude potpuno jasna u vezi sa svim dodatnim naknadama pre nego što postignete dogovor.Ovo je posebno važno ako želite da koristite i skladište ili da vam agencijski radnici pomognu oko istovara nakon transporta. Ne želite da budete iznenađeni dodatnim troškovima. Naša agencija nudi uslugu besplatne procene selidbe te nema iznenadnih ili skrivenih troškova.

Uverite se da postoji odgovarajuća oprema za premeštanje vaših stvari

Imate puno pravo da pitate da li agencija koju angažujete ima sopstveni vozni park, kamion ili kombi prevoz. Uz to, korisno da je agencija raspolaže alatom za demontažu i montažu nameštaja ili mašina. Pomoćni materijal za pakovanje bi trebalo da je deo inicijalnog dogovora. Takođe želite da se uverite da kompanija za selidbe ima dovoljno radnika da premeste vaše stvari.

Važno je postaviti pitanja o tome kako će se postupati sa vašim predmetima. Nemojte pretpostavljati da su sve agencije za selidbu sačinjene od profesionalaca koji znaju šta rade. Slobodno budite uključeni u pakovanje i raspakivanje, ukoliko vam tako odgovara.

Razumemo da može biti teško unajmiti agenciju za selidbe ako to nikada ranije niste radili. Ako vam je ovo prvi put da angažujete kompaniju za selidbe, mi smo tu da vas vodimo kroz proces i odgovorimo na sva pitanja koja se usput pojave. Profesionalna agencija za selidbu Drašković vam je na usluzi.

Write a Comment