selidbe

Pomažemo da prenesete teške stvari

Pomažemo da prenesete teške stvari

Pomažemo da prenesete teške stvari. Da li ste znali da agenciju za selidbe možete angažovati za sve one poslove koji zahtevaju korišćenje većih transportnih sredstava ili fizičku pomoć, čak iako se ne selite? Bilo da govorimo o robi, nameštaju ili stvarima, mi pomažemo da prenesete teške stvari od tačke A do tačke B.

Često rešite da unapredite svoj prostor novim komadima nameštaja ili je pak vašoj firmi potrebna nova oprema. Drugi reše da iz svog prostora izbace višak stvari ili naprave reogranizaciju. Za sve ove specijalne slučajeve, agencija za selidbe Drašković vam stoji na usluzi da prenese čak i jedan veliki komad koji ne možete da nosite sami.

Šta mi možemo da učinimo za vas?

Naša agencija za selidbe poseduje sopstveni vozni park

Na raspolaganju su vam i kombi vozila i kamioni te možemo odraditi posao bilo kojih razmera. Sva naša vozila se redovno servisiraju i održavaju te je to briga manje. Ova vozila su i posebno opremljena tako da služe za prenos teških stvari i naši profesionali vozači mogu njima upravljati umesto vas.

Tim pomagača na usluzi

Za selidbu ili za prenos nekog specijalnog tereta, uvek je korisno imati dodatne ruke i pomoć za prenošenje teških stvari. Možete selidbu stvari obavljati sami a ukoliko poželite naš tim vam stoji na usluzi. Bitno nam je da znate da mi ne unajmljujemo radnike po poslu već imamo dugoročnu saradnju sa našim timom, te govorimo o radnicima koji će se prema vašim stvarima ophoditi na takav način da nemate razlog da brinete.

Skladišta

Za sve one koji su u limbu sa vremenom, imate mogućnost da koristite naša skladišta koja možete unajmiti na dan, par dana, mesec ili koliko god vam je potrebno. Ovo je baš ono što je svima neophodno koji čekaju da se njihov novi prostor pripremi pre nego u njega unesu stvari. Skladišta su pod nadzorom, odigurana, suva i samo vaša.

Garancija

Da li ste znali da mi kao agencija koja posluje dugi niz godina možemo da vam ponudimo garanciju na stvari koje prenosimo? Ovako ste sigurni ukoliko dođe do evenualnih oštećenja. Ovo je poverenje koje mi imamo u naš tim i našu opremu.

Odnošenje na deponiju

Sećate se kako smo spomenuli da nas klijenti često angažuju ukoliko vrše renoviranje poslovnog ili stambenog prostora? U svim ovim slučajevima postoji kabasti otpad kojeg je potrebno da se rešite, ali adekvatno. Mi možemo sav daj višak da odvezemo na deponiju. Bitno je naglasiti da se stvari nose na legalne deponije a po potrebi se vrši i demontaža, zbog lakšeg iznošenja iz vašeg prostora.

Prevoz robe a ne samo nameštaja

Naš tim može da pozdano i sa velikom pažnjom prevoziti vašu robu sa jedne na drugu lokaciju. Transport nikada nije bio lakši. Naš tim koristi tapacirana vozila, streč folije, pucketave folije i sunđere, kako se vaše stvari ne bi oštetile. Najbolji način da se vaša roba preveze jesu kutije, zbog zaštite svih stvari koje su lomljve. Samo nas pozovite kako bismo brzo i lako napravili dogovor i kako bi vaše stvare sigurno stigle na odredište.

Write a Comment