Selidbe stvari

Pakovanje i selidba gabaritnog nameštaja i uređaja

Pakovanje i selidba gabaritnog nameštaja i uređaja

Pakovanje i selidba gabaritnog nameštaja i uređaja. Sledi vam selidba kuće, stana ili poslovnog prostora i već vas boli glava pri pomisli na selibu krupnih komada nameštaja ili uređaja. Pred toga što je u pitanju teret koji nije lagan, teško je njime i manevrisati. Pročitajte kako se sele nameštaj i uređaji i koliko vam usluge profesionalaca mogu pomoći.

Šta izaziva stres pri selidbi nameštaja i uređaja?

· Ovo uglavnom nije delikatan teret ali jeste glomazan. Sigurno već razmišljate kako da ga podignete i premestite jer je težak.

· Vaša trenutna lokacija ili ona na koju selite nameštaj ima uske prilaze ili nepristupačne hodnike.

· Prostorija u koju nosite nameštaj je na visokom spratu i niste sigurni da li je lift pravo rešenje.

· Nemate dovoljno veliko vozilo za prenos tolikog tereta.

· Uređaji mogu biti direktno povezni na mrežu i ne znate kako da ih prenesete.

· Ovakav teret prenešen u komadu često završi raskliman, oštećen ili ogreban.

Bitno je da znate da su sve ove prepreke premostive prilično lako uz proefsionalnu uslugu selidbe. Sve što bi trebalo da uradite je da nas konktaktirate, a naš uigran tim će vam pored besplatne procene selidbe pomoći na svakom koraku. Mi radimo logistiku, pakovanje, prenos, utovar i istovar. Sav prateći materijal za selidbu, vozila, alati, folije i kutije su vam na raspolaganju.

Koji sve komadi predstavljaju problem za selidbu i kako ih preseliti?

U ove komade uglavnom spadaju regali, ormari, kauči, francuski ležajevi, kuhinjski elementi, trpezarijski stolovi, police, komode i sl. Pored njih tu su i veliki električni i elektronsi uređaji.

Pravo rešenje ovog problema jeste demontaža. Za demontažu je neophodan alat koji mi svakako posedujemo. Radi se o pripremi za selidbu koja se vrži rasklapanjem tj. demontažom svih krupnih komada kad je demontaža njihovom konstrukcijom moguća. Na ovaj način se krupni komadi lakše i prenose i pakuju. Selidba demontiranog nameštaja se vrši tako što se svi komadi zaštite kartonom ili plastičnom folijom. Potom se iznose, transportuju i montiraju na željenoj lokaciji.

Da li ste znali da vršimo i demontažu električnih i elektronskih uređaja?

Ovaj proces se mora vršiti uz prisustvo stručnih lica. Ukoliko se radi o uređajima koji su direktno povezani na mrežu i ne mogu se samo kablom odvojiti i prenositi, potrebno je obavezno angažovati stručnjake. Naši električari su iskusni u poslovima demontaže električnih i elektronskih uređaja sa naponske mreže, kao i naknadne montaže na željenoj lokaciji.

Pozovite nas, a ostalo je naša briga!

Write a Comment