Prednosti preseljenja u proleće

Ostamostaljivanje i selidba

Ostamostaljivanje i selidba

Ostamostaljivanje i selidba, osamstaljivanje i odlazak u nepoznato poslednjih godina su česta pojava u balkanskim zemljama. Kako je tempo života svuda u svetu prilično brz, tako se i kod nas sve više primećuju tragovi zapadnog metaliteta i mladi se odlučuju na osamostaljivanje relativno rano. Osamostaljivanje često prati i selidba a mi smo tu da vam olakšamo taj proces, savetima i na svaki drugi mogući način.

Stvaranje svog kutka

Ovo je možda i najlepši deo koji ćete iskusiti ukoliko se prvi put osamostaljujete. Prilika da od prostora napravite dom, da svaki detalj slika vašu ličnost i stil, to je neprocenjivo. Nakon što ste pronašli nekretninu koja vam odgovara, u nju ćete prenesti sve vaše stvari koje su vam najpre neohodne. Ovo znači da ćete dekorativne elemente prenositi kao poslednje.

Dobra vest je da ukoliko angažujete agenciju za selidbe, možete lako i brzo da prenesete sve izjedna, bez bespotrebnog ponavljanja puta ili odvajanja više dana. Ovo je sve zato što mi u našem voznom parku imamo i kombi vozila i kamionska vozila, te će vaše stvari biti prenešene u jednoj turi.

Šta će vam biti neohodno u prvim danima?

Najpre spakujte esencijalne stvari bez kojih ne mozete. U to spadaju:

· Nekoliko kombinacija garderobe za toplo i hladno vreme, zimska jakna, letnje i zimske cipele i dovoljno donjeg veša,

· Peškiri i posteljina,

· Osnovni sudovi (par tanjira, barem jedna šerpa i tiganj, escajg, šolja i čaša),

· Osnovne dodatne stvari poput produžnog kabla, baterija, punjača,

· Lekovi, hanzaplast i slično,

· Sitni aparata poput fena, električne četčice za zube itd.

Nakon ovog spiska možete razmatrati i o detaljima kao što su:

· Još jedan set posteljina za goste,

· Papuče, sandale i sve ono što vam je drago ali nije neophodno,

· Knjige bez kojih ne možete,

· Dekorativni elementi u vidu slika, fotografija, tepiha,

· Kompletni setovi posuđa kojii vam koriste kad ugostite prijatelje,

· Muzički instrumenti i slično.

Da li je profesionalna pomoć baš za vas?

Ono što je najbitnije da kažemo, jeste da radimo brzo i povoljno. Ali šta to vama u momentu troškova zapravo znači? Svaka selidba je priča za sebe i cena se formira na osnovu prevoznog sredstva koje birate, na osnovu lokacija, na osnovu tereta, prilaza, lifta, stepenica itd. Važno je da mi nudimo uslugu potpuno

BESPLATNE procene selidbe. Ovo znači da nas možete kontaktirati i bez skrivenih troškova saznati koliki bužet će vam pokriti selidbu.

Da li ste znali da pakovanje takođe možemo obaviti mi? Sve je stvar dogovora. Ukoliko nemate neku ogromnu količinu stvari, u Beogradu je kombi daleko jeftinija i pametnija opcija od kamiona. Nema potrebe izdvajati novac za skupa prevozna sredstva ako nemate namestaj i slično. Ukoliko biste pak koristili priliku da opremite svoj prostor i nameštajem, naši kamioni su vam na usluzi.

Write a Comment