Skladištenje stvari skladistenje

Najbitnije stavke kod odabira skladišta

Najbitnije stavke kod odabira skladišta

Najbitnije stavke kod odabira skladišta. Često se pri selidbi desi da imamo određeni višak stvari koje je potrebno da privremeno smestimo na drugoj lokaciji. Bilo da je u pitanju čekanje na završne radove na novoj lokaciji ili pak za određene stvari na novoj lokaciji još uvek nemamo predodređeno mesto, skladištenje stvari je jako pametna opcija. Koji su to uslovi koje je potrebno da skladište ispuni pročitajte u daljem tekstu.

Funkcija skladišta

Funkcija tj. poenta skladišta je da obezbedi vama sigurno čuvanje stvari na određeni vremenski period. Samim tim potrebno je da za sebe odaberete ono skladište koje će vam omogućiti da bezbrižno ostavite sve vaše stvari i ne razmišljate do momenta kraja zakupa.
Glavne stavke kod odabira skladišta
1. Nadzor i bezbednost
2. Suv prostor
3. Čist prostor
4. Mogućnost dogovora oko dužine trajanja zakupa i cene
5. Informisanost o tipu stvari koje se skladište i dozvoljenim predmetima za skladištenje

Dobra vest je da SD Selidbe Beograd imaju skladišta koja ispunjavaju sve ove uslove. Sve informacije možete dobiti na poziv a na nama je da vas obavestimo da su vaše stvari u našim skladištima sasvim bezbedne.

Na raspolaganju su vam prostori koji su čisti i suvi kako se vaše dragcenosti ne bi oštetile posredstvom npr. vlage. Skladišta je moguće iznajmiti na dan, mesec ili duže i svaki dogovor je moguć. Stojimo vam na raspolaganju dokle god vam je skladištenje neophodno.

Naše cene skladištenja

Naše cene se formiraju na osnovu volumena stvari tako da su vam troškovi skladištenja apsolutno transparentni.

Dok čekate da se vaš nov poslovni prostor, stan ili kuća završe, naše usluge i profesionalni tim su vam dostupni 24/7.

Imajte u vidu da su stvari koje se skladište pod stalnim video nadzorom, tako da zaboravite na držanje stvari po mokrim garažama, tavanima i podrumima. Zaboravite na stalno moljakanje kod prijatelja i porodice. Na raspolaganju vam je visokoprofesionalna usluga koja će vam obezbediti spokojan san i mir.

Pozovite nas za svaki vid saradnje oko skladištenja. A nakon isteka perioda kad vam je skladištenje potrebno, SD Selidbe Beograd vam stoje na usluzi za svaki vid selidbe.

• Iskoristite naše usluge pakovanja, transporta, logistike.
• Iskoristite naš kombi ili kamionski prevoz nameštaja, ličnih stvari kao i kompleksnih mašina.
• Nudimo uslugu montaže i demontaže mašina, nameštaja i alata.
• Dostupni smo za selidbe u Beogradu, međugradske kao i međunarodne selidbe!

Write a Comment