Male selidbe u Beogradu

Male selidbe u Beogradu

Male selidbe u Beogradu. Selite se ali vas brine par komada nameštaja koji jednostavno ne staju u vaš porodični automobil? Mi smo tu da vam pomgonemo i kad su u pitanju male selidbe u Beogradu. Nudimo vam kombi prevoz, tim obučenih profesionalaca, garanciju i efikasnu uslugu!

Pored klasničnih, velikih selidbi, uradili smo bezbroj malih selidbi za klijente kojima su problem predstavili jedan do dva komada nameštaja koje nisu mogli da prenesu sami. Ukoliko ste na teritoriji Beograda, mi taj prenos tj. malu selidbu vršimo za vas!

Šta spada u male selidbe u Beogradu?

· Pakovanje, transport i istovar jednog do dva komada nameštaja;

· Lične stvari, propratna oprema do 100kg.

Zašto da angažujete profesionalu agenciju za selidbe i za malu selidbu?

Mi razumemo da postoje selidbe koje možete da obavite sami, ali takođe razumemo da taj glomazni orman ili krevet teško možete da pomerite sami. Ovo pogotovo važi za selidbe stanova na visokim spratovima, tesnim prilazima, stepeništima i slično. Mi smo idealna opcija za samce ili one koji ne žele da maltretiraju porodice i prijatelje da prenose njihove stvari i tako odvajaju ceo dan da bi pomogli. Baš u ove svrhe smo omogućili uslugu selidbe tih stvari kako bismo vam po povoljnoj ceni pomogli i umanjili stres selidbe. Jedno je sigurno – ne postoji selidba tj. posao koji je mali i nebitan kad konktaktirate profesionalce.

Šta bi trebalo da znate ukoliko rešite da nas angažujete?

Mi radimo brzo, po dogovoru i efikasno. Ovo znači da vama ide u korist ukoliko nas pozovete što ranije. To će osigurati da za vašu selidbu bude rezervisan baš datum koji vama odgovara. Kontaktiranjem na vreme imate veliki broj prednosti. U ovom slučaju na raspolaganju, baš na vaš željeni datum imate stručni tim, odgovarajuće vozilo kao i mogućnost procene selidbe.

Besplatna procena selidbe je još jedna prednost koju preporučujemo svima! Selidba ne mora biti skup poduhvat i ne mora zahtevati odvajanje velikog budžeta kako biste se preselili. Mi vam na osnovu infromacija koje pružate možemo precizno reći koliko vas selidba košta. Podrazumevamo da ukoliko ste rešili da se selite sami, cena koštanja selidbe vam igra veliku ulogu u odabiru usluga koje plaćate.

Cena se formira na osnovu vozila koje se za vašu selidbu koristi, tima koji se angažuje, stvari koje se prenose i samih lokacija. Kombiji se razlikuju po dimenzijama i samoj nosivosti, dok za mini selidbe Beograd takođe koristimo i pick up dimenzija 2mx1.4mx1.4m.

Upamtite:

Mi ništa ne prepuštamo slučaju i jako vodimo računa i o najsitnijim detaljima. Naš tim je obučen. Naš vozni park se redovno servisira i vaše stvari su u garanciji. Ovo znači da smo sigurni u naše usluge i znamo da će vaše stvari u istom stanju biti prenešene sa lokacije A na lokaciju B. Pozovite nas!

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Write a Comment