Kombi ili kamion za selidbu?

Kombi ili kamion za selidbu?

 

Kombi ili kamion za selidbu? Često se prilikom selidbe klijenti premišljauju da li je za njihove potrebe dovoljan kombi, ili je ipak potreban kamion. Ovo je pitanje što logistike, to i budžeta jer je u procesu selidbe svima cilj da za što manje para se postigne što više rezultata. Evo par saveta kako biste uz profesionalce na vašoj strani doneli pravu odluku.

Koje su posledice pogrešne odluke kod odabira prevoznog sredstva?

· Ako budete odabrali kamion i on se ispostavi nedovoljan za vašu selidbu, moraćete da napravite više tura i izgubite mnogo vremena.

· Ako iznajmite kamion a nije vam potreban, možda ćete plaćati prostor koji ne koristite u selidbi.

· Odgovarajući kamion za vas i vaši selidbu takođe zavisi od toga kakvi su vam prilazi kod stare i nove lokacije kako bi vozilo bilo što bliže i dostupnije. Dostupnost rampe, lifta, širina prolaza…

· Sva ova pravila su „pojačana“ kod međunarodnih selidba jer želite da budete sigurni da dobijate kamion ili kombi prevoz prave veličine, tako da ne morate ništa da ostavljate iza sebe.

Ko iznajmljuje kombi?

Mali kombi za selidbe su obično optimalni su za male jednosobne stanove. Ako vam ne smeta da napravite više od jedne rute, mali kombi za selidbe je takođe prikladan za premeštanje stvari iz stana srednje veličine. Ovu odluku prave i mala poslovanja, ordinacije, kancelarije i studenti.

Ko iznajmljuje kamione?

Kamioni su dosta komforniji i samim tim idealni kada morate da premestite kuće sa dve ili tri spavaće sobe, one koje imaju pet do osam soba. Ovi kamioni mogu da urade posao. Obično mogu da prime do 500 srednjih kutija. Ili ih možete koristiti za pomeranje do 15 velikih predmeta nameštaja.

Kako odabrati kamion ili kombi koji vam je potreban za selidbu?

Kako bismo vam mi pomogli sa ovim odgovorom, trebalo bi da počnete tako što ćete navesti svaku stavku koja mora da ide u prevozno sredstvo. To znači da bi bilo dobro pravljenje inventara svega, od posteljine do antikviteta. Sa što više informacija, mi vam možemo precizije pomoći.

Nakon što procenite stvari i koliko komada nameštaja selite, vreme je da kontaktirate agenciju za selidbe za sve informacije. Preporuka je da uvek birate one agencije koje na raspologanju imaju i vozače i vozila i skladišta kao i tim profesionalaca koji vam može pomoći sa logistikom.

Dobra stvar je što mi nudimo procenu selidbe. Ova procena je potpuno besplatna i može vam znatno olakšati budžetiranje.

Želimo vam srećnu selidbu!

Write a Comment