Koliko su bitne kutije pri selidbi?

Koliko su bitne kutije pri selidbi?

Koliko su bitne kutije pri selidbi? Ako pakujete kutije za selidbu, nemojte samo baciti svoj sadržaj u kutiju i tako je zatvoriti. Pažljivo spakujte kutije, a zatim utovarite kutije na pravi način. Delimo sa vama nekoliko saveta koji će vas naučiti kako da pakujete kutije za selidbu ili dugotrajno skladištenje.

Šta su kutije za pakovanje i kako ih pametno iskoristiti?

Kutije za selidbe ili kutije za pakovanje su posebno dizajnirane za premeštanje i skladištenje lomljivih predmeta. Stare, korišćene kutije su sklone urušavanju i čak mogu biti kontaminirane, prepune mirisa prethodnog sadržaja i slično. Ko još želi da se taj miris posle nađe u ličnim predmetima? Idealno ne nabaviti nove kutije koje su odgovarajućih veličina i jačine da izdrže taj teret.

Kako da se spakujete?

Preporučujemo da najpre formirate kutije jer one dolaze sklopljene. Pre nego što stavite bilo šta u svoju prvu kutiju, grupišite slične stavke koje su slične veličine i težine. Na primer, možete da sastavite sve svoje lične stvari iz spavaće sobe ako pakujete spavaću sobu. Na taj način će vam proces raspakivanja biti olakšan jer sve stvari koje idu u novu spavaću sobu su na istoj lokaciji.

Za predmete koji nisu lomljivi, popunite svaki prostor koji možete, a da kutija ne bude preteška. Kutije koje nisu pune mogu se srušiti kada su naslagane. Dodajte višak papira za pakovanje ako morate tako da svaka kutija bude dobro upakovana pre nego što je zapečatite.

Za lomljive predmete, uverite se da ima dovoljno materijala za pakovanje sa svih strana kutije, kao i u samoj kutiji između vaših stvari. U ovom sličaju se mogu koristiti i stare novine, krpe, peškiri pa i nešto garderobe.

Kada završite sa pakovanjem, zapečatite svaku kutiju čvrstom trakom za pakovanje.

Ostale zalihe koje treba imati pri ruci su:

1. Traka tj. selotejp neke vrste;

2. Etikete (ovde uzmite besplatne nalepnice za štampanje) i marker;

3. Papir za pakovanje i folija sa mehurićima.

Da li znate da angažovanjem agencije za selidbe SD dobijate BESPLATNE KUTIJE?

Neke kutije idu u skladišta

Kod nas su vam na raspolaganju i skladišta koja možete iznajmiti na dan, nedelju ili duže. Skladišta su idealno rešenje za sve koji ne mogu trenutno smestiti sve stvari u nov prostor. Bilo da vam je potrebno privremeno rešenje za vaše kutije, ili trajno, biće vam drago da znate da su naša skladišta suva, obezbeđehna i pod stalnim nadzorom. Možete nas kontaktirati: Poziv + Viber + SMS 064/4302713 jer radimo 00 : 24h! Stojimo vam na usluzi i vikendima i praznicima. Zakažite selidbu na vreme.

Write a Comment