Selidba poslovnog prostora

KAKO SMANJITI STRES TOKOM SELIDBE

KAKO SMANJITI STRES TOKOM SELIDBE

NEKOLIKO SAVETA ISKUSNIH

KAKO SMANJITI STRES TOKOM SELIDBE? Ukoliko ste se odlučili da sami sebe preselite i da se pobrinete za sve u procesu selidbe…evo nekoliko trikova odnosno smernica koje morate imati pre nego što započne vaša selidba.

Svi znamo, pa čak i načelno, da su selidbe stresna stvar. To je danas postao mit. Preseliti se. Stvar je u promeni koja nam se dešava. Selidbu odnosno seobe, definišemo kao PROMENU privatnog ili poslovnog prostora. To je nepoznato.To je samo po sebi stesna stvar. Što se tiče praktičnog preseljavanja, stvari , nameštaja….Stvar j organizacije, koordinacije posla. Agencije za selidbe, kao i naša Drašković – SD, imaju iskustva u pakovanju stvari za selidbe, znaćete da vamm stvari sigurno neće biti polomljene ili ogrebane. Kao ni prolazi, vrata, zidovi. Sve ima svoje prednosti i mane.

U nastavku pročitajte neke od stvari bez kojih na umu, se ne rade selidbe Beograd, Srbija ili inostranstvo.

1. TO-DO lista

Svaka selidba počinje planom. Svaki plan počinje listom. TO DO listom. Ya početak, napravite ugrubo skicu, uzimavši u obzir sve što vam prvo padne na pamet. Onda se poslužite regularnim odrednicama koliko stvari, gde se selite,…Svaku stavku iz prve to do liste obrazložite. Na primer ako ste napisli materijal za pakovanje, na drugu listu stavite tačno spisak šta vam je od materijala za pakovanje selidbe potrebno. Na trećoj listi napišite gde da nabavite i kako, sve to što vam je potrebno. To do lista za kako smanjiti stres tokom selidbe, pomaže u raznim kasnijim fazama selidbe. Ona vam je ono na šta se vraćate onda kada se proces zahuhta pa ljudi ne znaju gde im je glava. TO DO lista je MUST HAVE

2. MATERIJAL

Materijal za selidbe je jedna od ovih stavki iz to do liste koja je obavezni deo procesa. Materijala ima raznog. Sve više proizvođača i distributera materijala postoji te se na tržištu, u prodavnicama, farbarama može pronaći svašta. Konsultujte se sa prodavcem od toga šta on ima. Uglavnom donosimo vam listu najpotrebnijih materijala.

– Izolir traka i lepljiva traka

– Puc puc folija

– Dodatni izolacioni, debljeg materijala

– Kartonske kutije za selidbe

– Namenske kartonske kutije za selidbe

– Providna folija

Materijal za selidbu će vam višestruo pomoći. Zaštitiće vaše stvari, robu, nameštaj od habanja, lomljenja, grebanja,…

Sve o našem postupku i materijalu za selidbe Beograd, Srbija, inostranstvo – POGLEDAJTE OVDE

3. DODATNI PAR RUKU

Pod ovim mislimo na još nekog čoveka koji će vam pomoći da sve prenesete, istovarite, utovarite, spakujete, obezbedite, prevezete. Radnici za selidbu. To može biti vaš prijatelj ili profesionalni radnik za selidbe, utovar i istovar. U glavnom, jako je bitno da imate pomoć. Sa tom osobom dogovorite i konsultujte se kojim ćete redom šta ubacivati i izbacivati. Vodite raćuna da prvo u kamion ili kombi idu glomazne stvari. Imajte to na umu jer veoma će značiti onda kada možete da predupredite lomljavu unutar kamiona ili kombija u toku prevoza. U našoj agenciji za selidbe i prevoz Drašković – dodatno obezbeđujemo stvari. Baš onda kada se ubacuju u kombi ili kamion.

4. ALAT

Alat će vam biti najpotrebniji u procesu demontaže i montaže nameštaja tokom selidbe Beograd, Srbija, inostranstvo. Demontaža i montaža može značiti rasklapanje stočića sa terase. A može značiti i rasklapanje velikog regala. U svakom slučaju, ono štamožete imati na umu je da ne zaboravite da sve delove sitne prikačite na veće delove kojima pripada a koje su sada razdvojene.To je vam sklatiti muke i smanjiće stres tokom selidbe, sigurno.

5. AGENCIJA ZA SELIDBE I PREVOZ

Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD veruje da su selidbe mnogo lakše uz nekog ko zna to da radi. Tada je opuštenost, tada sve počinje. Unajmljivanje agencije za selidbe i prevoz smanjujete stres, mnogo. Na tržištu su se zadnjih godina pojavile razne agencije kojih do pre 10 godina nije bilo. To je na neki način doro a na neki nije. Dobro je jer znači da je potražnja veće. Loša je jer možete da nabasate na svakoga. Zato dobro proučite i ispratite. Vama je važno da pronađete idealnog partnera za selidbu.

Nadamo se da Vam je bilo korisno!

Profesionalna agencija za selidbe i prevoz Drašković – SD

ISTRAŽITE NAŠ SAJT I PRONAĐITE ŠTA VAM TREBASAZNAJ VIŠE…

Brzi linkovi:

Uštedite pri selidbi – kako smanjiti troškove

5 načina da smanjite stres prilikom selidbe

Spisak stvari za selidbu

Selidbe lomljivih stvari

Selidbe Senjak

SD selidbe – O nama

Priprema za medjunarodne selidbe Beograd

Write a Comment