Kako se bira agencija za selidbe?

Kako se bira agencija za selidbe?

Kako se bira agencija za selidbe? Predstoji vam selidba i planirali ste da angažujte profesionalni pomoć kako biste olakšali proces selidbe. Kako da budete sigurni da se napravili dobar izbor? Šta su pokazatelji dobre agencije za selidbe?

Višegodišnje postojanje i iskustvo

Ukoliko je agencija za selidbe za sve godine postojanja opravdala poverenje mušterija, ovo je svakako dobar znak. Ali šta to zapravo vama znači? Ovo znači da se tokom godina agencija za selidbe srela sa više različitih situacija za koje je pronašla rešenje kako bi klijenti bili zadovoljni. Ovakvo iskustvo se može samo steći, ne i naučiti. Zastoji u saobraćaju, posebni zahtevi mušterija, specijalni komadi nameštaja ili mašina, vremenski uslovi i slično.

Sopstveni vozni park

Da li ste znali da postoje agencije za selidbe koje iznajmljuju vozila? Ukoliko odaberete agenciju koja ima sopstveni vozni park, to vam garantuje poverenje u ta vozila. Agencija redovno servisira vozila i ona su opemljena baš za selidbe, bez dugih namena. Pored sigurnosti i namene, znači vam to da nema nepredvidivog čekanja, jer će agencija u svakom momentu znati kad je koji kombi ili kamion na raspolaganju tj. slobodan. Pored ovoga, raznovrsnost vozila obećava mogućnost selidbe i najkomplikovanijih komada.

Alati i pomoćni materijali za selidbu

Profesionalci vam nude demontažu i montažu mašina i nameštaja. U ovom procesu u potpunosti nude usluge sopstvenih alata. Pored alata tu su i kutije, folije i kompletan materijal za pakovanje. Odabir kvalitetnog materijala i samo poznavanje najboljeg načina da se određena stvar zapakuje, vama garantuje da će se sve prenositi bez oštećenja.

A kad smo kod garancije…

U najvećem broju slučajeva, agencija za selidbe nudi garanciju na svoje usluge. Ovo je posebni važno ukoliko prenosite stvari koje su posebne vrednsoti. Bilo to klaviri, umetnosti, antikviteti ili nešto drugo, sigurno vam pruža olakšanje da znate da imate garanciju na bezbednost vaših stvari.

Sopstveni tim radnika

Kad agencija ima sopstveni tim ljudi, ovo su ljudi sa iskustvom, obučeni za selidbe. Pored toga, isto kao i kod voznog parka, agencija ima uvid u raspolaganje timom. Kvalitetni radnici, zadovoljni svojim poslom, posao dobro i rade. Pored gomile saveta koje možete dobiti od našeg tima, na raspologanju vam stoji mogućnost da naš tim sve pakuje dok vi odmarate. Sve je stvar dogovora.

Raspoloživost dodatnih vrednosti

Šta su to dodatne vrednosti kod agencije za selidbe? Ukoliko firma posluje dugi niz godina, znači da ispunjava uslove koji stvaraju zadovoljne klijente. Naša agencija radi 24 sata, 7 dana u nedelji. Radimo i praznicima i vikendom kako bismo omogućili što vise slobodnih termina za vašu selidbu.

A nudimo i skladišta.

Za sve vaše potrebe, pogotovo u slučaju da vam je potrebno da skladištite stvari u periodu prelaza u novi prostor ili skladištite robu, naša skladišta su obezbeđena, sa nadzorom, suva i sigurna.

Pozovite nas za sva pitanja i zakažite dan selidbe. Mi radimo ažurno, tačno, bez kašnjenja i sa maksimalnim poštovanjem ka vašim dragocenostima.

Write a Comment