selidbe poslovnog prostora

Kako izračunati cenu selidbe?

Kako izračunati cenu selidbe?

Kako izračunati cenu selidbe? Znate da vam sledi selidba doma, stana, kancelarije ali vas brinu troškovi selidbe. Svaki korak koji planirate je direktno uslovljen budžetom. Ono što je bitno da vam prenesemo je to da pomoć profesionalne agencije ne mora biti preskup, vaša selidba ne mora biti ogroman udar na džep. Koliko sve to košta i kako izračunati cenu selidbe?

Svaka selidba je drugačija. U najvećoj meri na troškove selidbe utiču udaljenost, lokacija i tip tereta koji se prenosi. U samu cenu selidbe logično ulaze sledeće stavke:

1. Lokacija sa koje se stravi prenose i lokacija na koju se stvari odnose – ovde je bitno da znate spratnost, mogućnost korišćenja lifta, kakav je prilaz i slično.

2. Da li prenosite neke specijalne terete – neki kljenti prenose specializovanu opremu, sefove, klavire i slično. Specijalni tereti imaju specijalne zahteve za koje smo mi takođe obučeni.

3. Datum koji birate može ali i ne mora da utiče – mi radimo 24/7, 365 dana u godini. Radimo vikendom i praznicima, ali je pametno da vaš datum osigurate što ranije kako biste sigurno imali kvalitetnu uslugu na raspolaganju.

4. Udaljenost lokacija je bitna jer se cena često formira po kilometraži – u zavisnosti od toga koje vozilo vam je nephodno, kilometraža koja se prelazi direktno utiče na cenu naše usluge.

5. Tip vozila koji je neophodan za selidbu – da li imate potrebu za kamionom ili kombi prevozom.

6. Da li vas mi pakujemo ili vam samo prevozimo stvari – sve je stvar dogovora! Pakovanje možete vršiti sami ali i uz našu pomoć. Možete se i zavaliti i uživati dok naš tim pakuje sve vaše stvari. Tu smo za sve vaše potrebe.

7. Da li se vaš teret mora razmontirati i montirati na novoj lokaciji – posedujemo sav alat za montažu i demontažu nameštaja i opreme.

Sve stavke koje smo vam naveli važe bilo da je u pitanju selidba u Begradu, međugradska ili međunarodna selidba. Mi radimo sve tipove selidbi. Do sada smo obavili dosta međugradskih selidba. Selidbe Čačak, selidbe Novi Sad, selidbe Subotica, selidbe Sombor, selidbe Niš, selidbe Kragujevac, selidbe Beograd, selidbe Kruševac, selidne Šabac, i mnoge druge.

Na cenu selidbe utiče i to ko prenosi vaše stvari. Ovo ne možemo da naglasimo dovoljno. Verujte nam da je pametnije angažovati profesionalce sa iskustvom jer šteta koju možete imati ukoliko vašim stvarima rukuje neobučen tim je daleko veći trošak.

Šta za vas znači to što je naš tim spreman za svaki poduhvat?

· Svaki od naših zaposlenih prošao je jednomesečnu obuku kako bi mogao da otpočne svoj prvi radni dan.

· Poznajemo teren cele Srbije.

· Nudmo vam kombi prevoz – veći i manji kombi za selidbe kao i kamionski prevoz – veći i manji kamion nosivosti do 7t tereta. Sva vozila imaju urednu tehničku dokumentaciju, servisirana su i potpuno spremna za međugradske selidbe.

Koliko košta selidba?

Kao pravi profesionalci, nudimo vam BESPLATNU procenu selidbe. Konktaktirajte nas sa što više informacija i dobićete preciznu informaciju kako biste blagovremeno planirali budžet.

DOSTUPNI SMO 24 sata u danu, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

Write a Comment