demontaza i montaza namestaja

Demontaza i montaza namestaja

Demontaza i montaza namestaja je nesto sa čime ćete se susresti prilikom selidbe.

Selidbe gabaritnog namestaja, kao što su: regali, ormari, kauči, francuski ležajevi, kuhinjski elementi, trpezarijski stolovi, police, komode i sl., može predstavljati problem prilikom selidbe, posebno pri iznošenju i unošenju.

Stručni tim radnika Selidbe SD poseduje i veštine i alate za demontažu i montažu svih delova nameštaja ili kancelarijskog inventara, čime se štedi vreme i čuva vaša imovina.

U ovom blogu ćemo vam približiti način našeg poslovanja, kada je u pitanju montaža i demontaža namestaja.

Demontaza i montaza  namestaja i selidba

demontaza i montaza namestaja

Kada planirate da se preselite u drugi dom ili drugu kancelariju, potrebna vam je dodatna ruka koja će vam pomoći prilikom preseljenja namestaja.

Jedna od glavnih zabrinutosti je da  veliki nameštaj ne može proći  kroz vrata ili hodnik. Ovo je definitivno poziv za  profesionalce koji rade demontazu i montazu, kako bi vam uštedeli vreme i energiju.

Demontaža nameštaja obuhvata delimično ili potpuno rasklapanje delova nameštaja u okiviru pripreme za selidbu. Demontirani delovi nameštaja se posebno pakuju i zaštićuju kartonom ili plastičnom folijom, iznose, transportuju i montiraju na željenoj lokaciji.

Demontaza i montaza poslovnog prostora

demontaza i montaza namestaja

Selidbe namestaja i demontaža kancelarijskog  inventara prilikom selidbe poslovnog prostora se takođe može raditi u toku procesa selidbe. Specifičnost kod selidbe poslovnog prostora je to što ponekad postoje i metalne nerasklopive kase i sefovi kao sastavni deo inventara. Selidbe i prevoz SD  sve poslove montiranja i demontiranja obaviće za vas stručno, brzo i efikasno. Za naš tim profesionalaca ne postoji problem koji je nerešiv, pa tako ni selidba vašeg poslovnog prostora za nas neće predstavljati nikakav problem.

Demontaza i montaza namestaja – vrste

Koje vrste nameštaja mogu biti demontirane?

Praktično, sve vrste nameštaja mogu imati koristi od usluge demontaže i montaže. Ako se radi o komadima nameštaja kao što su trpezarijski delovi, tu je svakako potrebno njegovo rastavljanje na delove . Bilo bi najbolje razgovarati sa profesionalcima o tome. Na taj način oni vam mogu pružiti potrebnu preporuku, kao i dati informacije o procesu i načinu preseljenja takvih stvari.

demontaza i montaza namestaja

Demontaza i montaza namestaja je nešto sto se mora uraditi da bi vaša imovina stigla u svom pređasnjem stanju do odredišta. Veći komadi nameštaja moraju se demontirati kako bi se izbeglo oštećenje tokom utovara i prevoza do željene lokacije. Ostali predmeti se rastavljaju, kako bi se najbolje iskoristio tovarni prostor u kamionu ili kako bi ih lakše izneli iz kuće.

Tim Selibe i prevoz SD će sav vaš nameštaj demontirati, preseliti i montirati brzo i pažljivo, kako bi celokupna vaša imovina bila očuvana tokom selidbe i kako bi se ceo proces preseljenja obavio u što kraćem vremenskom roku.

Kontaktirajte nas ili posetite naš sajt www.selidbeiprevozsd.rs  a mi ćemo vam dati nekoliko rešenja za sve vaše nedoumice.

1 Comment

Write a Comment